Látogasd meg Bálint Ágnes honlapját!  

Történetem Bálint Ágnesről

EMLÉKHÁZ HELYSZÍNBÉRLÉS ALAPÍTVÁNY
RENDEZVÉNYEK CSOPORTOK TÁMOGATÁS

HÍREK

10 éves az Emlékház!

Sajnos a vírus hátrányai közé tartozik, hogy nem gondolkozhattunk semmilyen széles körű ünnepségben. Már beletörődtünk, hogy nincs mit tenni, rossz évre esik az évforduló.
Csak aztán most, az utolsó utáni pillanatban fellázadtunk. Az jutott eszünkbe, hogy mégsem lenne szabad teljesen szó nélkül elmenni e dátum mellett, legalább ezen a szép őszi nyitvatartási napon ünnepeljünk egy kicsit! (Hivatalosan szeptemberben van az évforduló, de úgy gondoljuk, októberben még érvényes!)
 
Szeretnénk, ha Ti is velünk örülnétek, ezért a most vasárnapi (október 4.) nyitvatartási napon INGYENES A BELÉPŐ, INGYENES A KISVONAT, ÉS VALAMIKOR 11 ÉS 12 ÓRA KÖZÖTT FELVÁGJUK AZ EMLÉKHÁZ TORTÁJÁT!
 
Gyertek el és örüljetek velünk, mindenkit várunk szeretettel!
 

Nyitva tartás

Idén az Emlékház október 4-én és november 1-én 10.00 és 18.00 óra között tart nyitva. Kérünk minden látogatót, hogy - egymás védelme érdekében - a házban a maszkot végig rendeltetésszerűen viseljék!

 

VIII. Bálint Ágnes Mesefesztivál 

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a 2020. május 23-24-ére tervezett mesefesztivál a jelen helyzetre való tekintettel elmarad, 2021-ben kerül megrendezésre.

 

Bálint Ágnes Vándorkiállítás 

Országosan az alábbi időszakokban és helyeken látogatható a kiállítás:

2019. 12. 16. – 2020. 03. 23. Meliusz Juhász Péter Könyvtár - Központi Könyvtár 
(4026 Debrecen, Bem tér 19/D)

 

Ismeretlen Emlékház-látogató

"Bálint Ágnes az volt a mesében, ami a Beatles a zenében!"

Arany Kókusz díj

Még nem rég óta működött az Emlékház, amikor is elnyert egy játékos díjat: a sikermarketing.hu weboldal kedves ötlete alapján a virtuális Arany Kókusz díjban részesültünk.

Ahogy az indoklásban írták: „Az egyik Mazsola könyv hátuljában találtunk rá a hirdetésre, miszerint Vecsésen létezik egy Bálint Ágnes Emlékház, az írónő egykori háza. Elmentünk, megnéztük, fantasztikus élmény volt. A házat az örökösök, lányai és unokája vezetik, pontosan olyan jókedvvel és a gyerekek iránti szeretettel, mint ami Bálint Ágnes könyveiből érződik. Nem kis vállalkozás manapság múzeumot üzemeltetni – ők pedig nagyon jól csinálják.”

 

Készítette: NETSZAMURÁJ Kft.  

bezar
bezar


 
page0

page0
page1

close
page2

close
page3

close
page4

close
page5

close
page6

close
page7

close